ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ MUNDO NUEVO

Την Τετάρτη το πρωί μετά από έγκυρες πληροφορίες μάθαμε ότι ο Δήμος Θέρμης, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, δηλαδή της κατάληψης που στεγαζόμαστε της Mundo Nuevo, έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΟΚΑΝΑ με στόχο να παραχωρήσει το οίκημα στον Οργανισμό για δική του εκμετάλλευση.

Ακριβώς έναν χρόνο μετά από το τον εμπρησμό της κατάληψης Libertatia η κατάληψη Mundo nuevo δέχεται επίθεση αυτήν την φορά από το κράτος. Εμείς ως Αναρχική Μαθητική Ομάδα Αταξία, επιλέξαμε να στεγαστούμε στην Mundo Nuevo, από την αρχή της σύστασης μας ως ομάδα. Ως κομμάτι αυτού του χώρου αλλά φυσικά και ως αναρχικοί/ες δεν έχουμε παρά να στηρίξουμε την κατάληψη, ένα μέρος αγώνα το οποίο μας στεγάζει και κάνει πραγματικότητα τα όνειρα και τις επιθυμίες μας και τις ανάγκες μας. Βρεθήκαμε σε αυτόν τον χώρο και θα βρισκόμαστε γιατί θέλουμε να δίνουμε ζωή σε άδειους και εγκαταλειμμένους χώρους, να διεκδικούμε την θέση μας στην γειτονία και να αντιστεκόμαστε. Η καταστολή των καταλήψεων είναι μέρος ενός κεντρικού πολιτικού σχεδιασμού του κράτους απέναντι στις κοινωνικές και ταξικές αντιστάσεις και θα μας βρίσκει πάντα προετοιμασμένους να απαντήσουμε στις επιθέσεις του με κάθε τρόπο. Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα, η επικείμενη επίθεση δεν μας φοβίζει ούτε μας σταματά θα υπερασπιστούμε πολιτικά την επιλογή μας μέχρι τέλους. Είμαστε εδώ και αγωνιζόμαστε για να φτιάξουμε ένα νέο κόσμο, πιο όμορφο βασισμένο στις αρχές της ισότητας της ελευθερίας, της αυτοοργάνωσης και της αλληλεγγύης και θα το κάνουμε.

10, 100, 1000αδες καταλήψεις Η Mundo Nuevo κατάληψη θα μείνει

Αναρχική Μαθητική Ομάδα: Αταξία

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License