Χανιά: κατέβασμα φασιστοπανο της ΧΑ.

[Χανιά] αποθήκευση φασιστικών πανό

post image

Oι Κρήτες μακεδονομάχοι, πιο συγκεκριμένα εκείνοι από τα τουριστικά Χανιά & Ρέθυμνο, και ακόμα πιο συγκεκριμένα τούτοι που θεωρούν -Κρητικούς- εαυτούς "τα βόρεια προάστια τις Μακέδονίας" συντεταγμένα σε ομάδες των 3 ...δεκάδων (ενδεχομένως κρύβουν ακόμη λίγες δεκάδες κάτω από την πολύ-μηκη Ελληνική σημαία που κουβαλούν ολούθε) αναχώρησαν για το συλλαλητήριο της Αθήνας της Κυριακής 20/1. Κάποιοι εξ αυτών ξεχάσαν πίσω τους κάτι πανό σε γέφυρες πέριξ των Χανίων. Τα πανό μαζεύονται ώστε να αποδοθούν κατα πως πρέπει στους κατόχους τους.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License