Φασίστες χέρι χέρι με ΜΑΤ ενάντια στην κατάληψη Σχολείο (vid)

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ,ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΑ Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Σχολείο

Δείτε το βίντεο εδώ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πριν από λίγο,περίπου 80 φασίστες και χουλιγκανια, επ αφορμη του συλλαλητηρίου για το Μακεδονικο,επιτέθηκαν ανεπιτυχώς στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο Σχολείο , η περιφρούρηση του χώρου υπερασπίστηκε την κατάληψη απαντώντας δυναμικά. Δυστυχώς, οι μπάτσοι που βρίσκονταν ηδη παρατεταγμενοι πέριξ της κατάληψης, επενέβησαν πριν προλάβουν να φτάσουν στα κάγκελα του κτιρίου όπου και θα τους ισοπεδωναμε. Η απώθησή απο τους μπάτσους για άλλη μια φορά έγινε με φιλικές αγκαλιές και δακρυγόνα προς την πλευρά της κατάληψης.

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ,ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΑ

Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Σχολείο

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License