Σκάι, ΔΕΗ, Δημοτική αρχή Βύρωνα...

Την Πέμπτη 17/1 αντιληφθήκαμε ότι έκοψαν το ρεύμα, για δεύτερη φορά μέσα στο τελευταίο εξάμηνο, τόσο στην Κατάληψη της Ανάληψης, όσο και σε ολόκληρο το πάρκο. Σύντροφοι/ισσες το επανασύνδεσαν άμεσα, και το προγραμματισμένο μουσικό καφενείο, που είχε προγραμματιστεί για εκείνη τη μέρα, πραγματοποιήθηκε κανονικά. Και όπως πρώτος αποκάλυψε ο Σκάι σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του, μόλις πέφτει το σκοτάδι στο πάρκο της Ανάληψης.......(ακολουθεί αποκαλυπτικό βίντεο.....)

Το τελευταίο διάστημα η ΔΕΗ με ευθύνη της δημοτικής αρχής του Βύρωνα έκοψε δύο φορές το ρεύμα σε όλο το πάρκο της Ανάληψης. Απ' ότι φαίνεται η δημοτική αρχή θέλει να εκθέσει ακόμα περισσότερο τους καλούς κατοίκους της περιοχής στις άγριες διαθέσεις των τεράτων που, όπως υπαινίχθηκε -κατ' αποκλειστικότητα-ο Σκάι, έχουν καταλάβει το αναψυκτήριο της Ανάληψης.Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πόσα τέρατα βρίσκονται σήμερα στην Κατάληψη της Ανάληψης, αλλά είμαστε σίγουροι/ες ότι το πιο θηριώδες είναι η συλλογική μας δύναμη, που αγριεύει όσο ο κόσμος σας γίνεται πιο σκοτεινός.

Κατάληψη Ανάληψης

Αποκαλυπτικό Βίντεο:https://www.youtube.com/watch?v=uG6-6_zXvdo&feature=youtu.be

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License