Κείμενο Σπ. Χριστοδούλου Απεργό πείνας από 14/1

Κείμενο του Σπύρου Χριστοδούλου, Απεργό πείνας από 14/1

Κείμενο του Σπύρου Χριστοδούλου, Απεργό πείνας από 14/1

Σήμερα μετά τις 4 το μεσημέρι, ήρθαν έξω από τις φυλακές Λάρισσας, Σύντροφοι και Συντρόφισσες και με δώσανε για ακόμη μια φορά πνοή και δύναμη στον Αγώνα που διενεργώ για το αυτονόητο. Καθίσανε αρκετή ώρα έξω από την φυλακή δείχνοντας την Αλληλεγγύη και την Συντροφικότητα τους σε μένα. Τους ευχαριστώ από καρδιάς όλους και όλες. Σας υπόσχομαι Συντρόφισσες και Σύντροφοι που είστε όλες και όλοι συνοδοιπόροι μου σ' αυτόν τον Αγώνα που δίνω ότι θα το φτάσω μέχρι τέλος και παίρνω απέραντη δύναμη απ' την Αλληλεγγύη σας και την Συντροφικότητα σας.

Ζήτω η Αναρχία

Σπύρος Χριστοδούλου, Φυλακές Λάρισας 2.2.2019

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License