Την Παρασκευή 1 Φλεβάρη πραγματοποιήθηκε πορεία αλληλεγγύης στην κατάληψη Μπρούκλυν που απαρτιζόταν από 70 άτομα και κινήθηκε στις γειτονιές γύρω από την κατάληψη. Στο τέλος της πορείας γράφτηκε το σύνθημα "προς κατεδάφιση" στο σπίτι που μένει ο Γ. Παππάς, ένας από τους ιδιοκτήτες του οικήματος της Μπρούκλυν. Στη γύρω περιοχή, σε διάφορα σημεία, υπήρχαν ασφαλίτες, ενώ έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη, το έπαιζαν κοιμισμένοι μέσα σε αυτοκίνητο, δύο σεκιουριτάδες.

Την προηγούμενη μέρα αφισοκολλήθηκε η πρόσοψη του γραφείου του εργολάβου Γ. Παπαθανασίου που αγόρασε την Μπρούκλυν και έχει σκοπό να την κατεδαφίσει για να σηκώσει πολυκατοικία.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΜΠΡΟΥΚΛΥΝ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License