Πρόβλημα με τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Σπύρου Χριστοδούλου


O σύντροφος και απεργός πείνας (από 14/01) Σπύρος Χριστοδούλου αντιμετωπίζει πρόβλημα με τις τηλεφωνικές του επικοινωνίες από τα καρτοτηλέφωνα της φυλακής, τις τελευταίες δύο ημέρες. Κάθε κλήση του έχει διάρκεια 1 λεπτού με αποτέλεσμα ο σύντροφος να ταλαιπωρείται ιδιαιτέρως με το να αναγκάζεται να παίρνει ξανά και ξανά. Σύμφωνα με τις εξηγήσεις των σωφρονιστικών πρόκειται για πρόβλημα του ΟΤΕ, το οποίο αύριο αναμένεται να επιλυθεί. Μένει να το δούμε και στην πράξη… Εμείς απ’ τη μεριά μας δεν θεωρούμε πως τα καρτοτηλέφωνα χαλάν τυχαία στην 22η μέρα απεργία πείνας του συντρόφου.

Λόγια που μας μετέφερε ο σύντροφος για το συμβάν:

«Κανένας μπάτσος και κανένας διώκτης δεν μπορεί να μου κάμψει το ηθικό, είμαι τόσο δυνατός που δεν λυγίζω απέναντι σε κανένα βρωμιάρη της κρατικής καταστολής.»

Οι τελευταίες μετρήσεις του Σπύρου Χριστοδούλου, το βράδυ, στις 04/02 ήταν: 52 ζάχαρο, 10 μεγάλη πίεση, 8,5-9 μικρή πίεση, 96 σφυγμοί

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License