Ενημέρωση απο Σπύρο Χριστοδούλου

Ο Σ.Χριστοδούλου είναι στην 24η μέρα απέργιας πείνας

Σήμερα το μεσημέρι ο σύντροφος Σπύρος Χριστοδούλου πήγε στο Γενικό νοσοκομείο Λάρισας μετά απο προτροπή του γιατρού της φυλακής επειδή είχε έντονες αρρυθμίες. Εκεί το προσώπικο τον προέτρεψε να του βάλουν ορο κάτι που αρνήθηκε και επέλεξε να επιστρέψει στη φυλακή οικειοθελώς υπογράφοντας. Εκει αναμένει να αποσταλούν οι μετρήσεις του απ.το νοσοκομείο. Όπως μας είπε να μεταφέρουμε , οι τηλεφωνική επικοινωνία με τους συντρόφους και την οικογένεια του είναι πολύ σημαντική για να τη στερείται στο νοσοκομειο. Τελευταία εξέλιξη στην υγεία του είναι, έντονος πόνος στο αριστερό του πόδι και δυσκολία στο περπάτημα.

όπως μας είπε να μεταφέρουμε :

''Μου είπαν να βάλω ορό και εγώ τους γνωστοποίησα οτι είμαι απεργός πείνας και μόνο όταν το πω εγώ, με το στόμα μου, θα γίνει αυτό. Κάτι που δεν θα πω ποτέ''

Οι τελευταίες του μετρήσεις απο τη φυλακή είναι ζάχαρο-51 , απώλεια σωματικού βάρους 20 κιλα.

Τη πορεία του αιτήματος του έχει τώρα αναλάβει ο τρίτος εισαγγελέας. Ο φάκελος του βρίσκεται στα χέρια της εισαγγελέως Β.Βλάχου και αναμένεται να απαντήση.

Καθέ μέρα που αυτή καθηστερεί επιβαρύνεται η υγεία του συντρόφου μας.

ΣΠΥΡΟ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

αλληλέγγυοι/ες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License