ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ 14/1

Στις 14/01 ο Σπύρος Χριστοδούλου, κρατούμενος στις φυλακές της Λάρισσας, ξεκίνησε απεργία πείνας με κύριο αίτημά του τη συγχώνευση των ποινών του. Ο Σπύρος Χριστοδούλου καταδικάστηκε πρώτη φορά το 1999 για ληστεία τράπεζας, έχει κατηγορηθεί για την υπόθεση των «ληστών του Διστόμου», καθώς και για συμμετοχή στον ΕΑ, ενώ παρά την καταστολή και τον εγκλεισμό που έχει υποστεί, συνέχισε να αμφισβητεί και να πολεμά το σύστημα που τον διώκει, με παραβιάσεις αδειών, εξαντλητικές απεργίες πείνας και κείμενά του.

Ο Σπύρος Χριστοδούλου είναι αναρχικός, είναι ληστής τραπεζών, είναι δραπέτης και απεργός πείνας. Είναι εχθρός του κράτους και του καπιταλισμού και γι’αυτό το σύστημα έχει αναλάβει να τον εξοντώσει.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8/2 ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΟΥΤΕ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ, ΚΑΝΕΙΣ/ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ/Η

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

 

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ,ΠΑΤΡΑ

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License