Αποπήρα αυτοπυρπολισμού σήμερα (7/2/2019) στο Κ.Υ.Τ Σάμου

Αποπήρα αυτοπυρπολισμού έγινε σήμερα (7/2/2019) στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών Σάμου (Κ.Υ.Τ) στις 14:00 από μετανάστη (πιθανότατα Ιρανικής Καταγωγής)

Αποπήρα αυτοπυρπολισμού έγινε σήμερα (7/2/2019) στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών Σάμου (Κ.Υ.Τ) στις 14:00 από μετανάστη (πιθανότατα Ιρακινής Καταγωγής)

Αυτή τη στιγμή στο Κ.Υ.Τ. Σάμου παραμένουν 4000 μετανάστες, εγκλωβισμένοι μεταξύ των χωρών, περιμένοντας να αποφασίσουν οι ελληνικές και ευρωπαϊκές υπηρεσίες τι θα γίνει με την ζωή τους. Εγκλωβισμένοι σε μια καφκική δίκη για το αν θα μπορέσουν κάποια στιγμή να σταθούν κάπου ή αν θα απελαθούν.

Ταυτόχρονα οι συνθήκες διαβίωσής τους είναι απαράδεκτες και απόλυτα μη βιώσιμες με ανθρώπους όλων των ηλικιών να μένους σε υπαίθριους χώρους σε σκηνές παρά τους 0 βαθμούς Κελσίου και τις βροχές.

Ηθικοί αυτουργοί της σημερινής απόπειρας συνεχίζουν να είναι το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο και τα κράτη για τους οποίους οι ανθρώπινες ζωές υπολογίζονται σε κέρδος ή ζημία.

"Κι όσο αφανίζονταν τόσο άστραφτε το πρόσωπο.

Γινόταν ήλιος.

Στην εποχή μας όπως και σε περασμένες εποχές

άλλοι είναι μέσα στη φωτιά κι άλλοι χειροκροτούνε. (Τ.Σ.)"

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License