Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 1431ΑΜ www.1431am.org

Τα τελευταία χρόνια εκτός από τους πολέμους στην Μέση Ανατολή παρακολουθούμε και ένα τεράστιο ανταγωνιστικό παιχνίδι να παίζεται από μικρές και μεγάλες δυνάμεις στην θάλασσα της Ανατολικής Μεσογείου. Η αιτία, είναι η ενέργεια και τα νέα κοιτάσματα που διαμηνύεται ότι υπάρχουν στην περιοχή. Από το πετρέλαιο και πλέον στο φυσικό αέριο που είναι η νέα κερδοφόρα καύσιμη ύλη ο αδηφάγος καπιταλισμός είναι έτοιμος να κατασπαράξει για ακόμη μια φορά τα θύματά του. Το πως αντιδρούν ή θα αντιδράσουν στο μέλλον οι λαοί της περιοχής μένει να το εξετάσουμε. Τόσο η συμφωνία των Πρεσπών όσο και οι συμφωνίες μεταξύ Ισραήλ - Αιγύπτου - Κύπρου και Ελλάδος ή συμφωνίες Ρωσίας - Τουρκίας ( δίχως να ξεχνάμε Η.Π.Α.- Ε.Ε και Κίνα ) εντάσσονται στην ίδια γεωστρατηγική, πολιτική και οικονομική σκακιέρα. Όλα αυτά τα ζητήματα θα τα δούμε στην εκπομπή της τρίτης από την ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ.

antistasi@espiv.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License