α.ο.μπαρούτι:Αλληλεγγύη σε ολικούς αρνητές και Mundo Nuevo

Βέροια α.ο.μπαρούτι - Αλληλεγγύη στους 3 ολικούς αρνητές στράτευσης και στην κατάληψη Mundo Nuevo

Την ομηρία και την οικονομική εξόντωση θέλουν οι εξουσιαστές για τους ολικούς αρνητές στράτευσης που αντιμάχονται το κτήνος αρνούμενοι να υποταχτούν στους εξουσιαστικούς θεσμούς του θανάτου, την στρατιωτική μηχανή του κιμά που ζητάει κρέας για να πλουτίσει τις τσέπες των καπιταλιστών. Οι Κωνσταντίνος Γουνιτσιώτης, Στράτος Μωυσής και Παύλος Χριστόπουλος (18/2) δικάζονται στο στρατοδικείο του Ρουφ. Στις 6/2 ο Κωνσταντίνος και ο Στράτος καταδικάζονται σε ποινές 12 και 18 μηνών αντίστοιχα για αυτή τους την επιλογή της άρνησης υποταγής. Ούτε μια ώρα στο στρατό.

Συνέχεια στις μεθοδεύσεις για την καταστολή και εκκένωση της κατάληψης Mundo Nuevo στη Θεσσαλονίκη με το πρόσχημα της κοινωνικής αξιοποίησης. Το κτήριο ιδιοκτησίας του δήμου Θέρμης σχεδιάζεται με την παραχώρησή του στον ΟΚΑΝΑ να μετατραπεί σε σχολείο δεύτερης ευκαιρίας για τοξικοεξαρτημένους, με την άθλια δηλαδή πρακτική (πρακτική που καταδικάζει με ανακοίνωσή του και ο σύλλογος εργαζομένων ΟΚΑΝΑ) της χρησιμοποίησης των εξαρτημένων για την βίαιη εκκένωση απελευθερωμένων χώρων στην συνέχεια της υλοποίηση του σχεδίου καταστολής των καταλήψεων από την κυβέρνηση. Κάτω τα ξερά σας.

Αλληλεγγύη στην κατάληψη Mundo Nuevo, σε όλες τις καταλήψεις και τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους αγώνα

Αλληλεγγύη στους ολικούς αρνητές στράτευσης – Ανυποταξία/Αλληλεγγύη/Εξέγερση

Αναρχική ομάδα μπαρούτι

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License