Αθήνα πόλη καθαρή...;; κι αυτά τα σκουπίδια ποιος θα τα μαζέψει;;

Το μεσημέρι της Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου έκανε την εμφάνισή του στηγειτονιά της Κυψέλης ο περιφερόμενος φασιστοθίασος της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Ηλ. Κασιδιάρη. Με πρόσχημα την φασιστοσύναξη των Ιμίωντου περασμένου Σαββάτου και με το βλέμμα εμφανώς στραμμένο στις επερχόμενες δημοτικές (και όχι μόνο) εκλογές, 20 ασπόνδυλα με τον αρχηγότους, πέταξαν το ρατσιστικό, εθνικιστικό, σεξιστικό τους δηλητήριο σε κάποιους κεντρικούς δρόμους της περιοχής μας ενώ κινήθηκαν και μέσα στηλαϊκή αγορά που εκείνη τη μέρα γίνεται στην Άνω Κυψέλη.Με εξαίρεση κάποιοις λίγους (και γνωστους) φασιστοκατοίκους και επαγγελματίες της λ. Αγοράς, ο κόσμος της γειτονιάς μας δεν ανταποκρίθηκε στο πέρασμα του φασιστικού οχετού. Αντίθετα συντρόφισσες που έτυχε να τους συναντήσουν, έπραξαν το αυτονόητο, αποδοκίμασαν αυθόρμητα και έντονα την παρουσία τους. Οι νεοναζί επιχείρησαν να τους επιτεθούν λεκτικά και σωματικά προσπαθώντας να τις τρομοκρατήσουν άλλα τα ασπόνδυλα έφυγαν άρον άρον απο την πλατιά αφού πρώτα πήραν τις απαντήσεις που χρειαζόντουσαν αποτις συντρόφισσες.Το ίδιο βράδυ, έγινε πορεία 50 ατόμων στους δρόμους της γειτονιάς μας ως μια άμεση αντανακλαστική απάντηση στην παρουσία τους στην Κυψέλη. Αναρχικές και αναρχικοί, αντιφασίστες και αντιφασίστριες, γείτονες και γειτόνισσες βρεθήκαμε στην πλατεία Κυψέλης, καθαρίσαμε την περιοχή μας από τον ναζιστικό οχετό τους. Με συνθήματα, σπρέυ και τρικάκια κάναμε κατανοητόγια άλλη μια φορά ότι στις γειτονιές μας είναι ανεπιθύμητοι οι κάθε λογής φασίστες και επίδοξοι τοπικοί άρχοντες κάθε κομματικής απόχρωσης.

 

Ούτε σπιθαμή γης σε εθνικιστές, πατριώτες, σεξιστές και κάθε λογήςεξουσιαστές

 

Αναρχικές-οι, γείτονες-ισσες από την Κυψέλη

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License