[Αθήνα] Συνθήματα, αφισοκόλληση και τρικάκια στα Πατήσια - Αλληλεγγύη στον Σ. Χριστοδούλου

Σπύρο γερά, ως τη λευτεριά ★ Όλες/-οι στην πορεία της 15ης Φλεβάρη, στις 6μμ, στα Προπύλαια

post image

Από 14 Γενάρη του 2019, ο αγωνιστής κοινωνικός κρατούμενος Σπύρος Χριστοδούλου ακολουθεί τον δύσβατο -μα αξιοπρεπέστατο- δρόμο της απεργίας πείνας. Με το ίδιο το σώμα του ως όπλο διεκδικεί τη συγχώνευση των ποινών του -εφόσον έχει λήξει η υποδικία του- όπως ακριβώς ορίζουν οι ίδιοι οι νόμοι της αστικής δικαιοσύνης. Οι δικαστικές μεθοδεύσεις τον κρατούν όμηρο, προσπαθώντας να του επιβάλουν όσο γίνεται μεγαλύτερο χρονικό διάστημα αιχμαλωσίας, με την κατηγορία συμμετοχής σε απαλλοτριώσεις τραπεζών.

Άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του απεργού πείνας Σ. Χριστοδούλου

Ο αγώνας του συντρόφου μας δεν μπορεί παρά να είναι και αγώνας βαθύτατα δικός μας, και θεωρούμε απαραίτητη την πλαισίωση και τη στήριξη των δράσεων και των συνελεύσεων αλληλεγγύης πανελλαδικά. Προσθέτοντας ένα μικρό λιθαράκι στον αγώνα αυτόν, μια πρωτοβουλία συντροφισσών/συντρόφων βγήκαμε στην ευρύτερη περιοχή των Κάτω Πατησίων, ξημερώματα 12/02, βάφοντας συνθήματα, πετώντας τρικάκια, και κολλώντας την αφίσα που καλεί στην πορεία αλληλεγγύης στις 15/02. Θέλαμε να συμβάλουμε στη γειτονική προπαγάνδιση του ζητήματος της απεργίας πείνας, όπως επίσης και της πορείας που καλείται από τη "Συνέλευση αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Σ. Χριστοδούλου" στην Αθήνα.

Σπύρο γερά, ως τη λευτεριά

Όλες/-οι στην πορεία της 15ης Φλεβάρη, στις 6μμ, στα Προπύλαια

Βαθιά ανάσα, ως τον θάνατο κράτους-κεφαλαίου-πατριαρχίας

Υγ: Τιμή για πάντα στον πεσόντα Σπύρο Δραβίλα

Πρωτοβουλία συντροφισσών/-ων

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License