Την Πέμπτη 7/2 το πρωί Ο Γιάννης Παππάς, κύριος ιδιοκτήτης του οικήματος της κατάληψης Μπρούκλυν και η οικογένεια του ξυπνήσανε και δεν είχανε νερό, ούτε να πιούνε, ούτε να πλύνουν τα μούτρα τους. Ψάχνανε να βρούνε τι φταίει, όταν τελικά ανοίγοντας το φρεάτιο του ρολογιού τους βρήκανε την παροχή τους κλειστή και τσιμεντωμένη μαζί με το εξής σημείωμα:

Μάθαμε πώς σ’αρέσουν τα τσιμέντα. Ένα μικρό δωράκι από εμάς.

Αλληλέγγυες στην κατάληψη Μπρούκλυν

Μια μικρή δράση αλληλεγγύης στο κατειλημμένο σπίτι που απειλείται με εκκένωση και κατεδάφιση ώστε στη θέση του να χτιστεί πολυκατοικία. Μια μικρή γεύση από όσα περιμένουν όσους επιμένουν να ορέγονται φράγκα ξεσπιτώνοντας κόσμο και χτυπώντας καταλήψεις.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License