Κάθε μία και καθένας μας, επιλέγει τους τρόπους να προτάξει τις αρνήσεις της/του, ενάντια στην κανονικότητα της αδίαφορης κοινωνίας, στην καταπίεση της καταστολής και στην εξαθλίωση απο το καπιταλιστικό μοντέλο, ρυθμιστές του οποίου ειναι οι τράπεζες. Αυτές, κάποιοι τις <<αδειάζουν>>, κάποιες τις καίνε, κάποιοι τις σαμποτάρουν.

Έτσι κι εμείς, επιλέξαμε, ξημερώματα Δευτέρας 11/02 να παρακωλύσουμε τη λειτουργία  22 ΑΤΜ τραπεζών, στο κέντρο και στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου, σαμποτάροντας συντονισμένα τα τραπεζικά μηχανήματα ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον Σπύρο Χριστοδούλου, απεργό πείνας απο 14/01, για το αυτονόητο.

ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ 14/01.

ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΗ.

Υ.Γ  Δεν μας σοκάρει οτι η δράση έχει αποσιωποιηθεί απο τα τοπικά μέσα, άλλωστε με την ίδια σιωπή έχουν αντιμετωπίσει τον αγώνα του Σπύρου Χριστοδούλου όλα τα καθεστωτικά μέσα πανελλαδικά.

Συγκόλληση για την αλληλεγγύη

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License