Σπύρος Χριστοδούλου- Σύντομο ενημερωτικό κειμενο

Σπύρος Χριστοδούλου- Σύντομο ενημερωτικό κειμενο

Θερμούς χαιρετισμούς σε όλους τους συντρόφους και συντρόφισσες, θέλω να σας ενημερώσω ότι στις 12.2.19 παρανόμως στείλαν την αίτηση μου στο ακροατήριο της Εύβοιας, που είναι ο λόγος που έχω ξεκινήσει απεργία πείνας, γιατί με αυτό τον φασιστικό και αναιτιολόγητο χειρισμό νομίζουν ότι θα μου κλέψουν τα χρόνια που έχω εκτίσει, ορίζοντας παράνομα δικάσιμο στις 28.2.19 ώστε να αποφανθούν αν θα προσμετρηθούν οι ποινές μου ενώ μία μέρα νωρίτερα (11.2) έστειλα φαξ (9:30π.μ.) στην εισαγγελία εφετών Εύβοιας πως παραιτούμαι από την παράνομη διαδικασία που άσκησε πάλι η εισαγγελία εφετών Αθηνών Βλάχου στην εισαγγελία εφετών Εύβοιας Δεληστάθη, η οποία Δεληστάθη αγνοώντας την παραίτηση μου από την παράνομη υπέρβαση εξουσίας που ασκούν, την παραπέμπει σε δίκη στις 28.2.19 με αποτέλεσμα να χάσω τα χρόνια που έχω εκτίσει.

Θα σας ενημερώσω αναλυτικά με ένα ολοκληρωμένο κείμενο για το πώς έχει η κατάσταση αργότερα. Σας εύχομαι καλή δύναμη σε όλες και όλους σας.

Ζήτω η Αναρχία

Σπύρος Χριστοδούλου, φυλακές Λάρισας

υγ. Γνωρίζοντας και κατανοώντας το πρόβλημα της ΔΟ,  κάποια κείμενα του Σπύρου Χριστοδούλου θα ανεβαίνουν απ την συλλογικότητα μας

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License