[Ζυρίχη, Ελβετία] Νέα ενημέρωση: Τρεις μήνες προφυλάκιση επιβλήθηκαν στο σύντροφο από την Αναρχική Βιβλιοθήκη Fermento

[Ζυρίχη, Ελβετία] Νέα ενημέρωση: Τρεις μήνες προφυλάκιση επιβλήθηκαν στο σύντροφο από την Αναρχική Βιβλιοθήκη Fermento

Προφυλάκιση 3 μηνών επιβλήθηκε τελικά στο σύντροφο μας, με την ακόλουθη αιτιολόγηση: είναι ύποπτος φυγής και με τον κίνδυνο της τέλεσης νέων αδικημάτων. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται έγκλειστος στην περιφερειακή φυλακή της Ζυρίχης BGZ. Ο κίνδυνος φυγής στην υπόθεση του συντρόφου χρησιμοποιέιται ως επιχείρημα, μεταξύ άλλων, λόγω της φυγοδικίας ενός άλλου συντρόφου για την υπόθεση του εμπρησμού της κεραίας ραδιοσυχνοτήτων των μπάτσων Waidberg.

Η επιβληθείσα τρίμηνη προφυλάκιση είναι η μέγιστη δυνατή, ενώ κάθε τρεις μήνες επανεξετάζεται από τον εισαγγελέα. Για τους συντρόφους που δεν έχουν εξοικείωση με το ελβετικό καθεστώς προφυλάκισης: στην Ελβετία είναι κοινή πρακτική η προφυλάκιση να έχει σχετικά μακρά διάρκεια, μερικές φορές έως και χρόνων. Είναι αρκετά πιθανό να θέλουν να κρατήσουν το σύντροφό μας έγκλειστο έως την πραγματοποίηση της δίκης.

Εάν θέλετε να γράψετε στο συλληφθέντα σύντροφο, επικοινωνήστε με την Αναρχική Βιβλιοθήκη Fermento είτε άμεσα, είτε μέσω email ή γράμματος. Παρόλα αυτά, τα γράμματα που το περιεχόμενό τους αφορά την υπόθεσή του θα παρακρατούνται από τον εισαγγελέα και δεν θα του παραδίδονται από τη φυλακή, κάτι το οποίο συμβαίνει συνήθως και για τα βιβλία και τις μεγάλες εκδόσεις.

Αναρχική Βιβλιοθήκη Fermento

Anarchistische Bibliothek Fermento Zweierstrasse 428005 Zürich

Προηγούμενη ενημέρωση για την υπόθεση βρίσκεται εδώ

Σημείωση των μεταφραστών: Στην προηγούμενη ενημέρωση τα συντρόφια της Fermento αναφέρονται στον τρόπο με τον οποίο μπήκαν εν τέλει οι μπάτσοι στη βιβλιοθήκη. Η αναφορά στη στάση του συντρόφου στο συγκεκριμένο σημείο ΔΕΝ σκόπευε να αφήσει κανένα ερωτηματικό, αντίθετα θεωρούν δεδομένο πως ο σύντροφος δεν συνεργάστηκε. Η όλη αναφορά έγινε για να αναδείξει, με ειρωνικό τόνο, την πρακτική των μπάτσων, οι οποίοι με πρωτοφανή τρόπο, χωρίς κανένα επίσημο έγγραφο πριν ή μετά την επιχείρηση, εισέβαλαν στο χώρο της βιβλιοθήκης και αφαίρεσαν τους υπολογιστές.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License