Χαιρετισμός του απεργού πείνας Σπ. Χριστοδούλου ενόψει της πανελλαδικής ημέρας δράσης.

Μου δίνετε δύναμη και θα το φτάσω μέχρι τέλος, γιατί οι αγώνες που έχω δώσει εντός των τειχών στη μακροχρόνια πορεία μου εδώ στους ψεύτικους ναούς της δημοκρατίας, όπως επίσης και τόσα χρόνια κυνηγημένος απ΄την κρατική καταστολή, τους διέκριναν πάντα οι κώδικες τιμής που έχω και θα τους τηρώ μέχρι να πεθάνω.

Σύντροφοι και συντρόφισσες σας χαιρετώ με μία δυνατή αγκαλιά και με μεγάλη δύναμη στον αγώνα που διεξάγουμε όλες και όλοι μαζί κατά της κρατικής καταστολής.

Μέσα απο δω, απ'το κολαστήριο της δημοκρατικής βρωμιάς, θέλω να σας εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αλληλεγγύη σας, που δείχνετε καθημερινώς με πράξεις στη δράση και τη συντροφικότητα σας απέναντι μου και απέναντι στον αγώνα που διεξάγω για τα αυτονόητα. Και θέλω να σας πω ότι, τις βρώμικες μεθοδεύσεις της κρατικής καταστολής εις βάρος μου, όλοι και όλες εσείς με τις δράσεις σας τις καταρρίπτετε καθημερινώς. Μου δίνετε καθημερινά πολλή δύναμη και εγώ πάντα, σας υπόσχομαι, θα δίνω μάχες μ'όλους τους αγώνες του κινήματος.

Πάντα εμείς θα κερδίζουμε, γιατί όλοι/ες ονειρευόμαστε ένα ονειρεμένο αύριο που εμείς θα επιλέγουμε και πάντα θα το εκπληρώνουμε με δράσεις αλληλεγγύης και συντροφικότητας για όλους/ες εμάς που μαχόμαστε πραγματικά. Πάντα θα καταρρίπτουμε με τα έργα μας τους βρώμικους ναούς της δημοκρατίας και θα πολεμάμε τους εχθρούς μας με ότι όπλα διαθέτουμε και θα κερδίζουμε πάντα ενωμένοι/ες. Γιατί όλοι και όλες, εμείς, βαδίζουμε στο ίδιο μονοπάτι, έχουμε τους ίδιους κοινούς σκοπούς, την κατάρρευση της κρατικής καταστολής και της ψεύτικης δημοκρατίας τους.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλες και όλους, συντρόφισσες και συντρόφους που καθημερινώς αποδεικνύετε με έργα και δράσεις πόσο μεγάλες/οι είστε. Θέλω μέσα από τα κάτεργα των δημοκρατικών κολαστηρίων να σας πω να έχετε πάντα δύναμη και πάντα να είμαστε όλοι/ες ενωμένοι/ες για την κατάρρευση του κάθε ψεύτικου δημοκρατικού πολιτεύματος στο οποίο εναλλάσσονται οι τιποτένιοι εχθροί μας και που πάντα με τους λυσσαλέους χειρισμούς μας θα τους ισοπεδώνουμε.

Μου δίνετε δύναμη και θα το φτάσω μέχρι τέλος, γιατί οι αγώνες που έχω δώσει εντός των τειχών στη μακροχρόνια πορεία μου εδώ στους ψεύτικους ναούς της δημοκρατίας, όπως επίσης και τόσα χρόνια κυνηγημένος απ΄την κρατική καταστολή, τους διέκριναν πάντα οι κώδικες τιμής που έχω και θα τους τηρώ μέχρι να πεθάνω.

ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΔΑΡΤΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

Φυλακές Λάρισας,

Χριστοδούλου Σπύρος

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License