[ΑΦΙΣΑ] Οι κραυγές απ' τα βασανιστήρια ο νέος ύμνος της Ρωσίας

αφίσα συντρόφων/συντροφισσών στην Αθήνα

post image

ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠ’ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ

έρευνες σε σπίτια / στημένες υποθέσεις / κατασκευή πλαστών οργανώσεων / φυτεμένα όπλα / συλλήψεις / φυλακή / ψυχολογική βία / απαγωγές / ξυλοδαρμοί / βασανιστήρια / ηλεκτροσόκ

Τα τελευταία δύο χρόνια το ρώσικο κράτος εξαπολύει ακόμα πιο βίαια και απροκάλυπτα την καταστολή απέναντι στους πολιτικούς του αντιπάλους.

Αναρχικοί, αντιφασίστες, ακτιβιστές είτε αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τη Ρωσία προκειμένου να ζητήσουν πολιτικό άσυλο σε κάποια χώρα του εξωτερικού είτε ζουν υπό τη διαρκή απειλή των διώξεων, των βασανιστηρίων, των φυλακίσεων.

Αναγνωρίζοντας την αλληλεγγύη μεταξύ αυτών που αγωνίζονται ως τη βαθιά εκείνη γραμμή που καταργεί τα σύνορα και τις αποστάσεις και δημιουργεί εστίες κοινότητας και αντίστασης, στέλνουμε την αλληλεγγυή μας στους ρώσους αναρχικούς και αντιφασίστες που μάχονται ενάντια στη φτώχεια και την εξαθλίωση, το τέρας της ρώσικης ολιγαρχίας.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠ’ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ

(Α)

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License