Ανοιχτό κάλεσμα - συνέλευση ενάντια στη βιομηχανία γούνας

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΟΥΝΑΣ Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 18.00 στο Πολυτεχνείο - Κτίριο Γκίνη

post image

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΟΥΝΑΣ

Τα τελευταία 10 χρόνια έχουν υπάρξει συνεχείς αντιδράσεις και κινητοποιήσεις ενάντια στη βιομηχανία γούνας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και πρώτη φορά το Μάιο του 2018 μέσα στην ίδια την πόλη της Καστοριάς. Παρότι η δυναμική του κινήματος που επιδιώκει την κατάργηση του εμπορίου γούνας και την απελευθέρωση των ζώων έχει αυξηθεί κατακόρυφα, αντίστοιχα έχουν αυξηθεί και τα καταστήματα όπου πωλούνται γούνες αλλά κυρίως τα εκτροφεία, τα σφαγεία και οι μονάδες επεξεργασίας, αυτό δεν οφείλεται σε μια αύξηση της ζήτησης για τα προϊόντα γούνας αλλά στις παχυλές επιδοτήσεις που λαμβάνουν οι εκτροφείς από το ελληνικό κράτος και την παγκόσμια αγορά στην οποία ξεπλένουν τα προϊόντα τους. Φέτος το Μάρτιο οι γουνοποιοί και γουνέμποροι ξανάρχονται για 9η φορά στην Αθήνα για να εκθέσουν τα ματωμένα τους εμπορεύματα. Χρειάζεται το κίνημα για την απελευθέρωση των ζώων να είναι εκεί με ένα διαρκές παρών που δεν θα τους αφήσει να πάρουν ανάσα και θα μετατρέψει την έκθεση αυτή στο μεγαλύτερο εφιάλτη τους. Καλούμε όλες/α/ους που θέλουν να αγωνιστούν είτε μεμονωμένα, είτε ως ομάδες να πλαισιώσουν τις οργανωτικές διαδικασίες, τα καλέσματα και να διοργανώσουν δράσεις ενάντια στη βιομηχανία γούνας.

Μετά τη συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης που πραγματοποιήθηκε στις 8/2 συζητήσαμε για την οργάνωση πορείας στις 16 Μαρτίου στην Αθήνα και καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση τη:

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 18.00 στο Πολυτεχνείο - Κτίριο Γκίνη

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΑΡΤΗ ΕΝΑΝΤΙΩΣΗΣ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑ

ΑΥΤΗ Η ΕΚΘΕΣΗ ΓΟΥΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΟΥΝΑΣ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License