εξόρμηση και επίθεση στις ναρκομαφίες


post image

Το μεσημέρι του Σαββάτου 9/2 Σύντροφοι και Συντρόφισσες πραγματοποιήσαμε εξόρμηση και επίθεση ενάντια στις συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών που δρουν ανεξέλεγκτα και με την κάλυψη του κράτους στην περιοχή των Εξαρχείων. Με την συντονισμένη δράση μας καταφέραμε να αποκλείσουμε κάποιους εξ' αυτών στην οδό Αραχώβης και να τους κατασχέσουμε το εμπόρευμα το οποίο και στην συνέχεια κάψαμε. Η συγκεκριμένη δράση πέρα απο μια γενικότερη πολιτική ενέργεια ενάντια στις μαφίες και το παρακράτος ήρθε και ως απάντηση σε προηγηθείσα σεξιστική επίθεση των μαφιόζων σε βάρος συντρόφισσας.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License