Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το κάψιμο 4 ΑΤΜ και ενός διπλωματικού αυτοκινήτου στο χρονικο διάστημα από τις 13-20 Φλεβάρη στο πλαίσιο αλληλεγγύης στον Σπύρο Χριστοδούλου.

Ο σύντροφος βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 14 Γενάρη για τη συγχώνευση των ποινών του. Από την πλευρά μας κάναμε το αυτονόητο να σταθούμε πρακτικά αλληλέγγυα στον αγώνα του και να βάλουμε φωτιά στους ναούς του χρήματος μέσα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κράτος και κεφάλαιο καταδικάζουν ανθρώπους να σέρνονται στα κελιά των φυλακών, στερώντας αξιοπρέπεια και ελευθερία ή το βασικό δικαίωμα στην υπεράσπιση του εαυτού τους. Ως αναρχικοί/ες δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια, αποδεχόμενοι/ες σιωπηλά ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει. Θα σταθούμε στο πλάι όλων όσων αντιστέκονται απέναντι στην καταπίεση και την εκμετάλλευση. Θα υψώσουμε τη φωνή μας απέναντι στο μονόλογο της εξουσίας, θα πολεμήσουμε απέναντι στους μηχανισμούς της, θα οργανωθούμε και συνωμοτούμε για να περάσουμε από πάνω τους.

Περνάμε στη δράση, με όπλα απλά υλικά περνάμε στην αντεπίθεση αυξάνοντας το κόστος για το κράτος και τα αφεντικά. Να οργανώσουμε μαχητικές ομάδες να καταστρώσουμε σχέδια επίθεσης, να τολμήσουμε να επιδιώξουμε το αδύνατο. Για ένα κόσμο ελεύθερο από την οικονομική και κοινωνική σκλαβιά να καταστρέψουμε κράτος και κεφάλαιο. Για ένα κόσμο ισότητας, ανεξούσιο δίχως τη σκλαβιά των αλυσίδων.

Όσο επιδεινώνεται η κατάσταση εντός των κελιών θα κλιμακώνεται ο αγώνας εκτός τους.

ΥΓ εμπρηστικά σινιάλα σε όσους μάχονται

Δύναμη στον Σπύρο Χριστοδούλου μέχρι τη νίκη

Τιμή στον Σπύρο Δράβιλα

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License