Χαιρετισμός του Σπύρου Χριστοδούλου απεργού πείνας, απο φυλακές Λάρισας


Σύντροφοι και συντρόφισσες, σας χαιρετώ με μια ζεστή, σφιχτή αγκαλιά για τον καθένα και καθεμία σας ξεχωριστά. Όλο αυτό το διάστημα που δίνουμε τον αγώνα μας μαζί και είστε όλοι και όλες συνοδοιπόροι μου μέχρι να φτάσουμε στο τέλος, το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι σας ευχαριστώ ολόψυχα. Νικήσαμε το πρώτο μέρος που ορίστηκε η δικάσιμος για τη συγχώνευση και την προσμέτρηση των ποινών μου στην Αθήνα στις 27/02/2019 στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών και αυτό το αποτέλεσμα ήρθε από την απεριόριστη αλληλεγγύη και συντροφικότητα που μου δείξατε όλοι και όλες.

Θα δώσουμε την τελευταία μάχη με τους διώκτες μου που δεν είναι άλλοι από την κρατική καταστολή και την ψέυτικη, χάρτινη εξουσία τους, στις 27/02/2019,και εκεί πέρα πρέπει να ρίξουμε όλο το βάρος μας και θα βγουμε νικητές. Ευχαριστώ από καρδιάς όλες τις συλλογικότητες και ατομικότητες που με τις δράσεις σας, την αλληλεγγύη σας και την απεριόριστη συντροφικότητα σας, δείξατε και δείχνετε το πόσο καθηλώνετε την κρατική εξουσία.

ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ

Υ. Γ. Θα επανέλθω με κείμενο μου μετά τη δικάσιμο μου στις 27/02/2019

Φυλακές Λάρισας

Σπύρος Χριστοδούλου

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License