Κόπηκε οριστικά η άδεια του Κουφοντίνα.

Δεν θα λάβει τελικά την άδεια, που αιτήθηκε προ ημερών, ο Δημήτρης Κουφοντίνας καθώς το πρωί της Τετάρτης, 27 Φεβρουαρίου 2019 το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών εξέδωσε αρνητική απάντηση στο αίτημα. 

 

Για πρώτη φορά, από τότε που άρχισαν να χορηγούνται άδειες στον Δημήτρη Κουφοντίνα υπάρχει αρνητική απόφαση, καθώς ο αρμόδιος εισαγγελικός λειτουργός της Αγροτικής φυλακής κασσαβέτειας Βόλου που αντικαταστάθηκε από το υπουργείο Δικαιοσύνης (ΤΥΧΑΙΟ;) προ ημερών, διαφώνησε με τους προηγούμενους εισαγγελείς, που του είχαν χορηγήσει  άδεια, αλλά και με τα υπολοιπα μέλη του συμβουλίου της φυλακής που ήταν θετικοι, ασκώντας το εισαγγελικό βέτο, το οποίο η κυβέρνηση σύριζα είχε δεσμευτεί ότι θα καταργούσε. 

 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η υπόθεση να εισαχθεί από το αρμόδιο συμβούλιο της φυλακής,  σε αυτό του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου που μετά από ξεκάθαρες πίεσης από ΜΜΕ και πολιτικούς κύκλους, συμφώνησαν με το συνάδελφό τους εισαγγελέα  φυλακής στην κατάπτυστη ερμηνεία του νομου, όπου ζητάει δηλώση μετανοίας ώστε να πάρει ένας κρατούμενος την άδεια του.

 

Σε αντίθετη περίπτωση η άδεια του θα ξεκινούσε από Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License