Την Κυριακή 16/02 πραγματοποιήθηκε από 60 και πλέον συντρόφους εκτεταμένη παρέμβαση στην πλατεία Εξαρχείων και σε δρόμους γύρω από αυτήν με σκοπό την εκδίωξη των κάθε λογής ναρκεμπόρων από την περιοχή. Η κίνησή μας στόχευε συγκεκριμένα σημεία- που επιχειρείται να δημιουργηθούν μόνιμες πιάτσες- στην πλατεία, τη Θεμιστοκλέους, τη Μεσολογγίου, την Ερεσσού, «καβάτζες» και αυτοσχέδιες αποθήκες ναρκωτικών. Σε όσες περιπτώσεις εντοπίστηκαν άτομα που είχαν σχέση με το ναρκεμπόριο ή άλλες αντικοινωνικές δραστηριότητες «πληροφορήθηκαν» για ακόμα μία φορά από πρώτο χέρι πώς δεν είναι καθόλου ευπρόσδεκτοι στη γειτονιά.

Κινηθήκαμε μαζικά, συλλογικά και μαχητικά καθ’ όλη τη διάρκεια της παρέμβασης ανατρέποντας – έστω και για μερικές ώρες- τις ασφυκτικές συνθήκες που δημιουργούν το ναρκεμπόριο και οι συναφείς δραστηριότητες στην περιοχή, αλλά και στείλαμε ένα μήνυμα πως, όσο μας αφορά, δεν θα επιτρέψουμε τα Εξάρχεια των αγώνων και της αλληλεγγύης να μετατραπούν σε έναν βάλτο κοινωνικού κανιβαλισμού και ναρκωτικών από τις μαφίες… καλά φυλασσόμενο περιμετρικά από την αστυνομία.

Σύντροφοι/ισσες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License