Έκτακτη ενημέρωση: Αστυνομική εκκένωση της κατάληψης Αραχώβης 44

Στις 8 σήμερα το πρωί μπάτσοι εισέβαλαν στη μεταναστευτική κατάληψη Αραχώβης 44. Το πλήθος των ανθρώπων, όλων των ηλικιών, που το κατοικούσαν, απήχθησαν.

Στις 8 σήμερα το πρωί μπάτσοι εισέβαλαν στη μεταναστευτική κατάληψη Αραχώβης 44. Το πλήθος των ανθρώπων, όλων των ηλικιών, που το κατοικούσαν, απήχθησαν. Μια ώρα μετά οι εισβολείς αποχώρησαν.

Η κατάληψη Αραχώβης 44 είχε εκκενωθεί στις 12 Ιούνη 2018 από το λεγόμενο security team, στο πλαίσιο του μαφιόζικου ελέγχου πάνω στους μετανάστες. Την ίδια μέρα ανακαταλήφθηκε από τους κατοίκους της μαζί με αλληλέγγυους και ακολούθησε μια μαζική κινητοποίηση ενάντια στην παρακρατική καταστολή στα Εξάρχεια.

Σχετικά κείμενα της ανοιχτής συνέλευσης και των καταληψιών από την τότε εκκένωση και ανακατάληψη:

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ-ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΡΑΧΩΒΗΣ 44

Πολιτική τοποθέτηση για τα γεγονότα που συνέβησαν στην αραχώβης

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ ΤΗΣ "SINGLEMEN", ΑΡΑΧΩΒΗΣ 44

Παρέμβαση στο αντιρατσιστικό φεστιβάλ για την εκκένωση της Αραχώβης 44

Και η δική μας τοποθέτηση:

Να αποτινάξουμε την παρακρατική δυναστεία

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License