Ενημέρωση σχετικά με την εκκένωση της Αραχώβης

Σχετικά με την εκκένωση της κατάληψης Αραχώβης 44. Σήμερα το πρωί, στις 8.00, έγινε εκκένωση της κατάληψης μεταναστών, Αραχώβης 44, από την αστυνομία.

Σχετικά με την εκκένωση της κατάληψης Αραχώβης 44.

Σήμερα το πρωί, στις 8.00, έγινε εκκένωση της κατάληψης μεταναστών, Αραχώβης 44, από την αστυνομία. Μεταφέρθηκαν στο Α.Τ. Κυψέλης, και βρίσκονται εκεί μέχρι τώρα, στα βαν της αστυνομίας. Είναι περίπου 60 άτομα, τα οποία δεν είναι όλα από την Αραχώβης 44, αλλά μάλλον από την ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. (από ότι λένε τα καθεστωτικά). Μέσα στους προσαχθέντες της Αραχώβης βρίσκονται άτομα της συνέλευσης δομής σχολείου της Δερβενίων 56. Για την ώρα γίνεται καταγραφή των προσαχθέντων και δεν ξέρουμε ακόμα αν θα μετατραπούν σε συλλήψεις ή τι ακριβώς θα γίνει για όσους δεν έχουν χαρτιά.

Αν έχουμε νεότερα, θα ενημερώσουμε εδώ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License