Αντιφασιστική εξόρμηση στις Συκιές | Θεσσαλονίκη

Το Σάββατο 2/3 πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική εξόρμηση στις Συκιές Θεσσαλονίκης

post image

Το Σάββατο 2/3 πραγματοποιήθηκε αντιφασιστική εξόρμηση στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Αφορμή αυτής της εξόρμησης, στάθηκαν μερικά φασιστικά συνθήματα που εμφανίστηκαν σε ορισμένους ξεχασμένους -κυρίως- δρόμους των Συκεών.

Στην πραγματικότητα όμως, ο λόγος για τον οποίο κινηθήκαμε σε εκείνους τους δρόμους, είναι για να ανοίξουμε το δικό μας κεφάλαιο όσον αφορά τα δυτικά.

Σε δρόμους που κάποτε δεν τολμούσαν να πατήσουν οι φασίστες, τώρα έρχονται να προπαγανδίσουν τη σάπια ιδεολογία τους.

Τέτοιες κινήσεις δεν πρέπει και δε θα μείνουν αναπάντητες.

Στόχος μας είναι να βάλουμε και το δικό μας ληθαράκι στο μεγάλο αγώνα που δίνουν οι σύντροφοι από τα δυτικά, να ενισχύσουμε τις δράσεις και σε αυτό το κομμάτι της πόλης και να στείλουμε ένα μήνυμα στους φασίστες ότι δεν αφήνουμε καμιά γειτονιά στην τύχη της.

ΥΓ: Αν έχουν την αυταπάτη και πιστεύουν ότι αυτοί έχουν χώρο, τότε ο αντιφασιστικός αγώνας είναι πανταχού παρών

ΥΓ2: Οι καινούριες φασιστογκρούπες που εμφανίζονται, δε μας κάνουν εντύπωση μιας που προέρχονται από το ίδιο άτομο. Είναι ένα ντόμινο για αρχάριους (και όποιος κατάλαβε)

-Αντιφασιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης - ΑΝΕΘ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License