ΚΟΜΟΤΗΝΗ:Eνημέρωση από την πορεία ενάντια στην πατριαρχία

Η ανοιχτή συνέλευση ενάντια στην πατριαρχία συμμετειχε στο κοινό μπλοκ που συγκρότησε το αντισεξιστικο συντονιστικό Κομοτηνης.

post image

Η ανοιχτή συνέλευση ενάντια στην πατριαρχία συμμετειχε στο κοινό μπλοκ που συγκρότησε το αντισεξιστικό συντονιστικό Κομοτηνής. Το μπλοκ αριθμησε περίπου 150 άτομα και στελεχώθηκε από αμιγώς γυναικεία περιφρούρηση, σε απάντηση των κρουσμάτων έμφυλης βίας που έχουν σημειωθεί στην πόλη εδώ και δύο περίπου μήνες και αποσωπιούνται συστηματικά, αποτελώντας πλέον κανονικότητα. Στην πορεία συμμετείχαν και άτομα και συλλογικοτητες-ομάδες από την Αλεξανδρούπολη και τη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκειά της πετάχτηκαν χιλιάδες τρικακια και γράφτηκαν συνθήματα σε τοίχους, ενώ ο παλμός ήταν δυνατός. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Τα κεκτημένα της μαζικής και δυναμικής συγκέντρωσης στις 2 Μαρτίου να γίνουν εφαλτήριο για τη συνέχιση του αγώνα ενάντια στην πατριαρχία, με αρχή την 8η Μαρτίου, παγκόσμια ημέρα για τη χειραφέτηση των γυναικών.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ

Εικόνες:

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License