Το δικαστήριο του αναρχικού πρόσφυγα Abtin Parsa που είχε προγραμματιστεί για τις 13 Μαρτίου 2019 αναβλήθηκε για τις 24 Μαϊου 2020 , λόγω έλλειψης χρόνου του δικαστή.

 Σε αυτό το διάστημα ο πρώην πολιτικός κρατούμενος θα είναι ελεύθερος, αλλά ακόμα το ζήτημα της απαγόρευσης του να φύγει εκτός Ελλάδας καθώς και η έκδοση του διαβατηρίου του είναι ασαφής.

_____________________________________

Anarchist refugee Abtin Parsa court on 13th MARCH 2019 was postponed to 24th MAY 2020 due to lack of court time

from the court on 13th MARCH 2019, until 24th MAY 2020, this ex-political prisoner will be free, but still the issue of banning him from leaving Greece and receiving a passport is not clear.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License