Συνέλευση αλληλεγγύης στον αγωνιστή Σ. Χριστοδούλου

Πέμπτη 21/3, 18:00, κτήριο Γκίνη (ΕΜΠ)

Στα πλαίσια της έμπρακτης αλληλεγγύης προς τον Σπύρο Χριστοδούλου, έπρεπε να καλυφθούν εκτάκτως τα δικαστικά έξοδα για το εφετείο που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Τα έξοδα αυτά, τα οποία ανέρχονταν στα 2200 ευρώ, καλύφθηκαν πρωτοβουλιακά από συλλογικά και ατομικά ταμεία από Κρήτη και Αθήνα. Ως συνέλευση λοιπόν, αποφασίσαμε να διοργανώσουμε party οικονομικής ενίσχυσης, ώστε να μαζευτούν ξανά τα χρήματα που κατατέθηκαν από τις συντρόφισσες και τους συντρόφους σε πρώτο βαθμό για τα δικαστικά έξοδα, και να καλυφθεί όσο γίνεται αυτή η οικονομική εκκρεμότητα. Καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση για τη συνδιαμόρφωση και λήξη των πρακτικών αναγκαιοτήτων του party (περιφρουρήσεις, μπαρ, κ.ά.). Η συνέλευση καλείται την Πέμπτη 21/3, ώρα 18.00, στο κτήριο Γκίνη του ΕΜΠ, ενώ το party καλείται το Σάββατο 13/4, ώρα 22.00, στο Γεωπονικό.

Συνέλευση αλληλεγγύης στον αγωνιστή Σ. Χριστοδούλου

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License