Από την Ήπειρο στο Βόλο, η αλληλεγγύη το όπλο μας

Εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων, συμμετείχαμε κι εμείς το Σάββατο στο συλλαλητήριο κατά της καύσης σκουπιδιών που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Βόλου. Εκεί, 10.000 άνθρωποι, όλων των ηλικιών, πλημμυρίσαμε τους δρόμους και περπατήσαμε πάνω από 5 χιλιόμετρα για να φωνάξουμε ότι η υγεία και οι ζωές μας είναι πάνω από τα κέρδη τους. Ενάντια στην καμένη, λεηλατημένη γη που μας ετοιμάζουν συναντιόμαστε και η αλληλεγγύη μας είναι το όπλο μας.

post image

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ 16/3 ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Εκφράζοντας την αλληλεγγύη μας στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων, συμμετείχαμε κι εμείς το Σάββατο στο συλλαλητήριο κατά της καύσης σκουπιδιών που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Βόλου. Εκεί, 10.000 άνθρωποι, όλων των ηλικιών, πλημμυρίσαμε τους δρόμους και περπατήσαμε πάνω από 5 χιλιόμετρα για να φωνάξουμε ότι η υγεία και οι ζωές μας είναι πάνω από τα κέρδη τους. Ενάντια στην καμένη, λεηλατημένη γη που μας ετοιμάζουν συναντιόμαστε και η αλληλεγγύη μας είναι το όπλο μας. Από όλα τα μέρη της Ελλάδας, όσο αγωνιζόμαστε για το δικαίωμά μας στη ζωή, οι φωνές μας θα ενώνονται στους δρόμους! Καλή αντάμωση στο επόμενο συλλαλητήριο στο Βόλο, στα Γιάννενα, στην Αθήνα και παντού! ΟΧΙ στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ! ΟΧΙ στις εξορύξεις πετρελαίου!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License