Την Παρασκευή 22/3/19 το Εφετείο του Επαναστατικού Αγώνα

(Οι ενημερώσεις, οι αναγγελίες για τις δίκες - δημοσιοποιήσεις καθώς και ηχητικά αναρτώνται από Αλληλέγγυους/ες)

Στις 22 Μαρτίου στις 9:30-στο δικαστήριο των φυλακών Κορυδαλλού- συνεχίζεται το Εφετείο της 2ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα α) με τις τοποθετήσεις των συντρόφων Πόλας Ρούπα και Νίκου Μαζιώτη σε σχέση με την εισαγγελική πρόταση και β) με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο εισαγγελέας πέρα από τις προτάσεις του για τις ποινές που ακούγονται και στα ηχητικά που δημοσιοποιήσαμε, κατά τη διάρκεια της αγόρευσής του παραδέχτηκε ότι οι ενέργειες του Επαναστατικού ΑγώναΚΟΜΑΝΤΟ ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΟΥΝΤΑΣ στην ΤτΕ – Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα – ΔΝΤ συγκαταλέγεται σε μια γκάμα ενεργειών που μπορεί να επιφέρουν την ανατροπή – καταστροφή θεμελιωδών καθεστωτικών δομών – πολιτικών και οικονομικών και να επιφέρουν πλήγματα στην οικονομία, τον τουρισμό και τις επενδύσεις. Είναι εμφανής η πολιτική σκοπιμότητα έτσι ώστε να διατηρηθεί η εσχάτη των ποινών, η ισόβια κάθειρξη για την μεγάλη ενέργεια του Επαναστατικού Αγώνα ενάντια στα μνημόνια και στους 2 από τους 3 θεσμούς της τρόικας, ΤτΕ – ΕΚΤ – ΔΝΤ.

Επόμενη διαδικασία στις 26 Μαρτίου 2019.

Αλληλέγγυοι/ες στον Επαναστατικό Αγώνα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License