Ειμαστε 25 περιπου συντροφια που καναμε αντισεξιστικη φεμινιστικη παρεμβαση στο γυναικολογικο γραφειο της ζωης σιασιου που τιθεται δημοσια κατα των εκτρωσεων αρα και κατα της αυτοδιαθεσης των σωματων μας. Η παρεμβαση δεν περιειχε σωματικη βια ουτε μπογιες απο την πλευρα μας παρα μονο λεκτικη ενημερωση του τι ειμαστε και σε τι εναντιωνομαστε και κειμενο της παρεμβασης. Αυτη τη στιγμη ειμαστε στο μετρο χολαργου με καμια 20αρια μπατσους, περιμενουμε να μας πανε τμημα για εξακριβωσεις μεχρι στιγμης, αρνηθηκαμε να δωσουμε ταυτοτητες.

από Α 20/03/2019 9:20 μμ.


Αφέθηκαν όλα τα συντρόφια ελεύθερα και δεν υπήρξε καμία σύλληψη. Υπήρχε συγκέντρωση έξω από τη γαδα με 20-25 συντρόφια. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License