[Γιάννινα] Στο δρόμο για την Απεργία της 11ης Απρίλη | εκδήλωση-συζήτηση

σάββατο 23/03//2019 και ώρα 13:00 στο εργατικό κέντρο (Γιοσέφ Ελιγιά 5)

post image

Η Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Διανομέων Ιωαννίνων (ΣΒΕΔΙ - έτος ίδρυσης 2012) καλεί στην πρώτη αυτόνομη και από τα κάτω οργανωμένη ΑΠΕΡΓΙΑ στον κλάδο του delivery/courier στην πόλη των Ιωαννίνων. Η ΑΠΕΡΓΙΑ προφανώς και κυρήσσεται σε συντονισμό με την παν-αττική απεργία της ΣΒΕΟΔ.

Το σάββατο 23/03//2019 και ώρα 13:00 το σωματείο μας πραγματοποιεί στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων (Γιοσέφ Ελιγιά 5) εκδήλωση/συζήτηση με θέμα: «Στο δρόμο για την Απεργία της 11ης Απρίλη». Θα βρίσκονται μαζί μας μέλη του αδελφού σωματείου από την Αθήνα, ΣΒΕΟΔ, με σκοπό να ανταλλάξουμε εμπειρίες αγώνα και να οργανώσουμε την κοινή μας ΑΠΕΡΓΙΑ.

το κάλεσμα της απεργίας

έντυπο δρόμου ΡΑΧΑΤΙ #13 - ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License