Για την ρατσιστική επίθεση στα Βίλια

Οι πρωταγωνιστές της ρατσιστικής επίθεσης στα βίλια αττικής, σε ξενοδοχείο που διαμένουν οικογένειες προσφύγων, ανακοίνωναν την επίθεση ώρες πριν, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Να μην το αφήσουμε να περάσει έτσι.

post image

Ο Βασίλης Φιλάνδρας εργάτης στα ναυπηγεία Ελευσίνας είναι ένας από τους πρωτοστάτες της επίθεσης στους πρόσφυγες στα Βίλια Αττικής. Οι υπόλοιποι που σχολιάζουν προφανώς είχαν συμμετοχή αλλά ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον Γιώργο Ρούσση που είναι εν ενεργεία αστυνομικός. Τα screenshot που επισυνάπτονται είναι λίγες ώρες πριν την επίθεση στο ξενοδοχείο και δείχνουν τις διαθέσεις των φασιστοκατοίκων. Πρωτοστάτης της επίθεσης στον δημοτικό σύμβουλο του ΚΚΕ και συμμετέχοντας στην επίθεση στο ξενοδοχείο είναι ο Βαλεντίνος Πέρδικας. Αυτό το μπουμπούκι ήταν ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της χρυσής αυγής στην Μάνδρα (όταν υπήρχε) και παραμένει ενεργός φασίστας με τραμπούκικη δράση.

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License