22/3/19 ΗΧΗΤΙΚΟ-Εφετείο 2ης δίκης του Ε. Α.: Ν. Μαζιώτης για τις προτεινόμενες ποινές, Π.Ρούπα για την πρόταση κατά Μαζιώτη

(οι αναρτήσεις γίνονται από Αλληλέγγυους/ες)

22/3/2019 ΗΧΗΤΙΚΟ από το Εφετείο 2ης δίκης Επαναστατικού Αγώνα

Τοποθέτηση του Νίκου Μαζιώτη για την εισαγγελική αγόρευση σε σχέση με τις προτεινόμενες ποινές.

Παρέμβαση και τοποθέτηση της Πόλας Ρούπα για την εισαγγελική πρόταση & τις ποινές που πρότεινε εναντίον του Νίκου Μαζιώτη όπως επίσης για την πρόταση του εισαγγελέα για την αθώωσή της για τις πλημμεληματικές κατηγορίες.

Η Πόλα Ρούπα θα ολοκληρώσει την τοποθέτησή της την προσεχή Τρίτη 26 Μαρτίου αναφορικά με τo πολιτικό επίδικο και την πολιτική σκοπιμότητα που απορρέoυν από την εισαγγελική πρόταση.

Εδώ το Ηχητικό:

https://www.youtube.com/watch?v=23mJmaJ_ANg

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License