ΕΚΤΑΚΤΟ- ΤΩΡΑ Κάλεσμα στη ΓΑΔΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ! Αυτή τη στιγμή μεταφέρονται στη ΓΑΔΑ περίπου 40 αντιφασίστες και αντιφασίστριες που κινούνταν με λεωφορείο για παρέμβαση στα Βίλλια. Κάλεσμα αλληλεγγύης τώρα στη ΓΑΔΑ.

Σήμερα το πρωί στις 11 είχε προγραμματιστεί παρέμβαση για τα πρόσφατα φασιστικά γεγονότα στα Βίλλια Αττικής. Περίπου 40 αντιφασίστες και αντιφασίστριες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, το οποίο δεν είχε ανακοινωθεί δημόσια. Πριν όμως φτάσουν, ομάδα ΟΠΚΕ (περίπου 6-7 τζιπάκια) σταμάτησε το λεωφορείο που τους μετέφερε στην είσοδο Μάνδρας-Ειδυλίας, τους μάζεψαν όλους και αυτή τη στιγμή οδηγούνται στη ΓΑΔΑ χωρίς να υπάρχει το παραμικρό στοιχείο εναντίον τους και χωρίς την παραμικρή αφορμή, αφού δεν έγινε ποτέ η παρέμβαση.

Καλούμε όλους τους/τις αλληλέγγυους/ες, συλλογικότητες και άτομα να συγκεντρωθούμε άμεσα στη ΓΑΔΑ. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License