Δίκες Επαναστατικού Αγώνα: Εφετείο 2ης δίκης στις 26/3/19, 4η δίκη στις 27/3 & 5η δίκη του Ε.Α. στις 28/3/2019


1. Εφετείο 2ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα: Τρίτη 26/3/2019, 9:30πμ

Συνεχίζεται το Εφετείο με την τοποθέτηση του μέλους του Ε.Α. Πόλα Ρούπα με το πολιτικό επίδικο και την πολιτική σκοπιμότητα που απορρέουν από την εισαγγελική πρόταση εναντίον του Νίκου Μαζιώτη. Επίσης θα ξεκινήσει η αγόρευση των συνηγόρων υπεράσπισης. Επόμενη συνεδρίαση 2/4/19

2. 4η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα: Τετάρτη 27/3, 9:30 πμ.

Η 4η δίκη του Ε.Α. για υποθέσεις ληστειών που αποδίδονται στην οργάνωση συνεχίζεται με την υπόθεση ληστείας τράπεζας στο Χολαργό. Επόμενη προγραμματισμένη συνεδρίαση στις 4 Απριλίου 2019.

3. 5η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα: Πέμπτη 28 Μάρτη, στις 9:00 πμ.

Συνεχίζεται η δίκη για την απόπειρα απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη και άλλων κρατουμένων με ελικόπτερο που επιχείρησε η Πόλα Ρούπα. Η διαδικασία βρίσκεται στο στάδιο της ανάγνωσης αναγνωστέων από την πλευρά του κατηγορητηρίου.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License