Ενημέρωση από Αντιφασιστική Παρέμβαση στην Καλαμαριά


post image

Ενημέρωση από Αντιφασιστική Παρέμβαση στην Καλαμαριά

Το Σάββατο 23/03, 20 περίπου συντοφοι/ισσες από τις συλλογικότητες Μαύρο & Κόκκινο, Libertatia, Αταξία και Pueblo πραγματοποίησαν αντιφασιστική παρέμβαση με τρικάκια κείμενα και σπρέι στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς στη λαϊκή χωρίς μεσάζοντες και στο στρατόπεδο Κόδρα στο οποίο οι φασίστες του ιερού λόχου διατείνονται ότι θα πραγματοποιήσουν τη νεοναζιστική-εθνικιστική τους φιέστα. Θετική ήταν η ανταπόκριση από τον κόσμο που υποστήριξε την αντιφασιστική δράση. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης σβήστηκαν πολλά φασιστικά συνθήματα και οι σύντροφοι πέτυχαν τον δήμαρχο Καλαμαριάς στον οποίο ξεκαθάρισαν ότι δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα να επιτρέψουμε στους φασίστες να πατήσουν το πόδι τους στην Καλαμαριά. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης μοιράστηκε και το τελευταίο τεύχος του εντύπου "Γη και Ελευθερία" της ΑΠΟ. Φασίστες σας περιμένουμε με ανυπομονησία..

Συλλογικότητα για τον Κοινωνικό Αναρχισμό "Μαύρο & Κόκκινο"

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License