Φωτογραφίες από αντιφασιστική-αντεθνική δράση αντιπληροφόρησης στο Γουδί-Σάββατο 23/3/2019


post image

Φωτογραφίες από αντιφασιστική-αντεθνική δράση αντιπληροφόρησης στο Γουδί το Σάββατο 23 Μάρτη(μεσημέρι).Μοιράτηκαν κείμενα,κολλήθηκαν αφίσας και γράφτηκαν συνθήματα με σπρεϊ ενάντια στην εθνική ενότητα και το καθιερωμένο κλίμα των ημερών αυτών με τις επετειακές παρελάσεις,σε κεντρικούς δρόμους,πλατείες,στάσεις,καθώς και μέσα κι έξω από πανεπιστημιακές σχολές(Ιατρική και Οδοντιατρική σχολή ΕΚΠΑ),που εδρεύουν στη συνοικία αυτή.Επιπλέον, γράφτηκαν συνθήματα με ταξικό,αντισεξιστικό,αντισπισιστικό,αντιρατσιστικό και αντικρατικό περιεχόμενο.

ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΠΙΑ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ.....ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ,ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ.....ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ.....ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!!!

 

Συλλογικότητες από την περιοχή του Ζωγράφου

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License