παρέμβαση αλληλεγγύης για τον Αντιφασίστα Νίκο Α. στην Κυψέλη

Στις 2/4/2019 πατήσαμε στένσιλ και πετάξαμε τρικάκια στην περιοχή της Κυψέλης ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Αντιφασίστα Νίκο Α., ο οποίος διώκεται για τη συμμετοχή του στην αντιφασιστική πορεία για τον 1 χρόνο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Ο Νίκος Α. δικάζεται σε δεύτερο βαθμό στις 5/4 στο Εφετείο του Πειραιά (Φίλωνος και Σκουζέ).

post image

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΝΙΚΟ Α.

Στη 1/4/2019 πατήσαμε στένσιλ και πετάξαμε τρικάκια στην περιοχή της Κυψέλης ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Αντιφασίστα Νίκο Α.

Ο Νίκος Α. διώκεται για τη συμμετοχή του στην αντιφασιστική πορεία της 18/9/2014 για τον 1 χρόνο μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τάγμα εφόδου της χρυσής αυγής. Το κατηγορητήριο κατασκευάστηκε μετά από ψευδείς καταθέσεις δελτάδων και αποτελείται από τις κακουργηματικού τύπου κατηγορίες του εμπρησμού, της έκρηξης και της οπλοκατοχής. Στην πρώτη δίκη, τον Μάρτη του 2018, η οποία εξελίχθηκε σε ένα απόλυτο φιάσκο, καταδικάστηκε σε 6 χρόνια φυλάκιση κατά συγχώνευση με αναστολή έως το εφετείο.

Ο Νίκος Α. δικάζεται σε δεύτερο βαθμό στις 5/4 στο Εφετείο του Πειραιά (Φίλωνος και Σκουζέ).

Δεν τρέφουμε καμία αυταπάτη για το ρόλο των αστικών δικαστηρίων. Ο φασισμός τσακίζεται στο δρόμο.

Όμως, δε θα αφήσουμε κανένα συντρόφι μόνο του απέναντι στην κρατική καταστολή.

Και απέναντι στη Δικαιοσύνη τους εμείς προτάσσουμε τη συντροφικότητα και την αλληλεγγύη.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΝΙΚΟ Α.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΑΠΡΙΛΗ 2019 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΦΙΛΩΝΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕ) ΣΤΙΣ 9.00

 

Αλλυλέγγυες

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License