KHORA, Από τη θεωρία του φιλελευθερισμού στην ολιγαρχία

The link of text in English: https://athens.indymedia.org/post/1596838/

Η KHORA είναι μια ΜΚΟ που ξεκίνησε τις δραστηριότητές της με το σύνθημα "Βοήθεια στους μετανάστες", η KHORA έλαβε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από ένα μέρος που, εκτός από μια μικρή ομάδα στην άρχουσα τάξη αυτής της ΜΚΟ, κανείς δεν ξέρει!

Οι περισσότεροι άνθρωποι αυτής της ΜΚΟ προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο και οι περισσότερες από τις ιδέες τους βασίζονται στον φιλελευθερισμό.

Η KHORA αναγκάστηκε να τερματίσει τις οικοδομικές της δραστηριότητες το 2018 εξαιτίας εσωτερικών προβλημάτων, όπου η λευκή μαφία αυτής της ΜΚΟ εμπόδισε να μαθευτούν προς τα έξω.

Μετά από αυτό, πολλές από τις δραστηριότητες της οργάνωσης σταμάτησαν, εκτός από την ομάδα νομικής υποστήριξης (η οποία είναι στο κτήριο JAFRA) και το δωρεάν κατάστημα (το οποίο βρίσκεται ακόμα στο κτίριό τους)

Η KHORA, η οποία αναγνωρίστηκε ως μία από τις μεγαλύτερες ΜΚΟ για την υποστήριξη των μεταναστών, έχασε τη φήμη της, κλείνοντας, φήμη που σήμαινε πραγματικά περισσότερα χρήματα γι 'αυτούς.

Πρέπει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πολλούς μετανάστες, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας αυτής της οργάνωσης, υπήρξαν πολλά βρώμικα πράγματα που ποτέ δεν αναφέρθηκαν δημοσίως από τους μετανάστες, όπως:

((Είδαμε πολλά πράγματα, αλλά ήμασταν πάντα σιωπηλοί:

Είδαμε ότι όταν εθελοντές στο όνομα της βοήθειας των μεταναστών, έφερναν τους άστεγους μετανάστες στα σπίτια τους και προσποιούμενοι ότι είναι ερωτευμένοι με εμάς απλώς χρησιμοποίησαν τα σώματα μας με σεξουαλικό τρόπο και έπειτα επέστρεφαν στην χώρα τους.

Είδαμε σαφώς ότι δεν μας κοίταξαν ως ανθρώπους, αλλά ως κερδοφόρες επιχειρήσεις.

Προφανώς είδαμε τον πραγματικό φασισμό στη συμπεριφορά πολλών από εσάς, όταν δεν είχατε πια συμφέρον από εμάς και μας απορρίψατε.

(Σημειώνεται από τους μετανάστες χωρίς αλλαγή των λέξεων))

Μια και καλή πρέπει να σας πούμε ότι εμείς οι μετανάστες δεν είμαστε το παιχνίδι των λευκών ανθρώπων.

Είμαστε σίγουροι ότι δεν μπορείτε να το καταλάβετε, αλλά ειλικρινά εμείς οι μετανάστες προσπαθούμε για να έχουμε ενα ζεστό μπάνιο, δεν ειναι για εμάς δεδομένο.Δεν μπορείτε να το καταλάβετε, επειδή οι εθελοντές που ζειτε στα διαμερίσματά σας, ξοδεύετε τις νύχτες σας σε καφενεία και πληρώνετε τα ποτά σας μέσω της επιχείρησης που έχετε κάνει στο όνομα της "βοήθειας των μεταναστών" , δεν μπορειτε να καταλάβετε τι σημαίνει να αγωνίζεται κάνεις καθημερινά για ένα ζεστό ντους.

Η KHORA που έχει χάσει τη φήμη της πριν λίγους μήνες, έχασε και πολλά χρήματα, τα χρήματα που βασίζονταν στη φήμη.

Η λευκή μαφία της KHORA, η οποία μετά την αποτυχία του προπαγανδιστικού πρότζεκτ για "νέα κτίρια" προσπάθησε να μετονομάσει το KHORA στις γλώσσες και εξέδωσε μια πρόσκληση για προσλήψεις τις τελευταίες εβδομάδες. Αυτό που φάνηκε σαφώς δεν ήταν η έκκληση για να γίνουν δίκαιες προσλήψεις διερμηνέων, κατά την άποψή μας, ήταν απλά ένα διαφημιστικό στοιχείο για την προπαγάνδα της KHORA.

Η KHORA έδειξε σαφώς πώς ένα μικρό καθεστώς ολιγαρχίας θα μπορούσε να ελέγξει μια οργάνωση, σε έναν οργανισμό όπου τα άτομα επιλέγονται με βάση τα προσωπικά συμφέροντα μιας μικρής ομάδας.Ειναι μια ολιγαρχία που είναι παντού σε ολόκληρο τον κόσμο, αν και μικρή, αυτό ονομάζεται μαφία.

Σύμφωνα με την μηχανή προπαγάνδας της KHORA, περίπου 300 άτομα έχουν στείλει βιογραφικά αλλά κανένας από μας δεν έχει κληθεί σε συνέντευξη.

Μόνο στο τέλος, λάβαμε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι η KHORA είχε τους διερμηνείς της από μόνη της!

Αυτό που καταλαβαίνουμε ήταν ο πόλεμος για περισσότερη φήμη και περισσότερα χρήματα, το ζήτημα των προσλήψεων ήταν το ποιος είχε προσωπικές σχέσεις μαζί τους και κυρίως ποιος είναι πιο δεσμευμένος και κερδοφόρος για τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης!

Πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι αν επρόκειτο να εργαστούμε στην KHORA, δεν ήταν επειδή εγκρίναμε την KHORA.

Είμαστε από την τάξη του προλεταριάτου, έχουμε γίνει σκλάβοι των καπιταλιστών, για να βγάλουμε το ψωμί μας. Αλλά η λευκή μαφία της KHORA έκανε κατάχρηση αυτού, ενώ τα προγράμματα απασχόλησης ήταν προκαθορισμένα.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε και αν η KHORA θα λάβει χρήματα από τις αιτήσεις εργασίας που τους έχουμε στείλει ;!

Η KHORA έδειξε το πονηρό της πρόσωπο σε εμάς τους μετανάστες, γι 'αυτό και αυτή είναι μια ερώτηση που πραγματικά σκεφτόμαστε αν είναι αλήθεια.

Πρέπει να πούμε στη #Khora ότι οι φτωχοί, οι μετανάστες και η εργατική τάξη δεν είναι το παιχνίδι της προπαγάνδας. Και αυτό είναι πόλεμος, όχι εισήγηση.

Μια ομάδα μεταναστών που απορρίφθηκαν για να βρουν δουλειά από τη λευκή μαφία της KHORA.

2 Απριλίου 2019

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License