ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ Γ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ Θ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ Γ. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ Θ. ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟ

Ο αναρχικός και μέλος της ΣΠΦ Θεοφιλος Μαυρόπουλος αλλά και ο αναρχικός Γιάννης Μιχαηλίδης έχουν μεταχθεί εδώ και κάποιο καιρό στις αγροτικές φυλακές Τίρυνθας. Σήμερα Πέμπτη 11/4 μετά από σύγκλιση του Συμβουλίου Φυλακής τους ανακοινώθηκε ότι δεν θα γίνει η ανανέωση των εκπαιδευτικών αδειών που μέχρι τώρα τους χορηγούνταν κανονικά με προσχηματικά επιχειρήματα του τύπου ότι δεν δικαιούνται σαν κρατούμενοι αγροτικής φυλακής, εκπαιδευτική άδεια.

Πρόκειται για μια νέα τύπου πραξικοπηματική απόπειρα να θιχτούν κεκτημένα κρατουμένων που έχουν κερδηθεί μέσα από αγώνες, η οποία ενισχύεται κιόλας από απειλές εναντίον των δύο συντρόφων ότι θα μεταχθούν στις κλειστές φυλακές Ναυπλίου.

Να θυμούνται όλοι όσοι έχουν ανάμειξη σε τέτοιες μεθοδεύσεις καθώς και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι ότι οι πολιτικοί κρατούμενοι δεν είναι μόνοι τους.

Το ειδικό καθεστώς εξαίρεσης δε θα περάσει.

Δύναμη στους δύο συντρόφους.

Αλληλέγγυοι/ες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License