Ανάληψη Ευθύνης για το σπάσιμο των γραφείων της Ελληνικής Αυγής στο Πέραμα

Ξημερώματα Κυριακής 14 Απριλίου επιτεθήκαμε στα γραφεία της Ελληνικής Αυγής στο Πέραμα και σπάσαμε τις τζαμαρίες.

Ξημερώματα Κυριακής 14 Απριλίου επιτεθήκαμε στα γραφεία της Ελληνικής Αυγής στο Πέραμα και σπάσαμε τις τζαμαρίες.

Εν όψει της προεκλογικής περιόδου παρατηρείται μια όξυνση των φασιστικών δράσεων, είτε με ένα δήθεν κοινωνικό προσωπείο, είτε πιο επιθετικά (βλέπε Βίλια, Σάμο). Εμείς από την πλευρά μας σαν κομμάτι του μαχητικού αντιφασιστικού κινήματος, επιδιώκουμε μέσα από επιθετικές δράσεις να μην αφήνουμε σπιθαμή δημόσιου χώρου στους ναζί. Ειδικότερα πιστεύουμε πως στις περιοχές που θεωρούνται φασιστικά άβατα πρέπει να επεμβαίνουμε εντατικά και μαχητικά. Παράδειγμα προς μίμηση για εμάς είναι οι πολύμορφες και συχνές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία των φασιστών στον Ασπρόπυργο, με αποτέλεσμα το οριστικό κλείσιμο των γραφείων της Χρυσής Αυγής παρόλο που το αντιφασιστικό κίνημα δεν έχει ιδιαίτερο έρισμα στην περιοχή. Στόχος για μας λοιπόν είναι η αποκέντρωση των δράσεων μας και η εξάπλωση τους και πέρα από τις ασφαλείς περιοχές του κέντρου προκειμένου να μεταφερθεί ο αντιφασιστικός πόλεμος στις περιοχές που οι φασίστες νιώθουν ασφαλείς και κυρίαρχοι. Την παραπάνω δράση την αφιερώνουμε στον αντιφασίστα μουσικό Killah P – Παύλο Φύσσα, αλλά και σε κάθε θύμα των ναζί.

Χθες ήταν σπασμένες οι τζαμαρίες στα γραφεία, αύριο θα είναι σπασμένοι οι φασίστες στα πεζοδρόμια.

ΠΑΝΤΑΖΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ

 

Αντιφασιστικά Νυχτοπερπατήματα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License