Επιθετική συμπεριφορά ναρκέμπορου απέναντι σε συντρόφισσες


Σήμερα το πρωί στον πεζόδρομο της Τσαμαδού, την ώρα που πέντε συντρόφισσες φτιάχναμε ένα πανό ενάντια στο ναρκεμπόριο και τους βιασμούς, γνωστός μαχαιροβγάλτης ναρκέμπορος, βολιδοσκοπώντας τις κινήσεις μας στο πλαίσιο των σημερινών εκδηλώσεων στην πλατεία σήμερα, άρχισε να μας τραβάει φωτογραφίες και έπειτα όταν και βεβαιώθηκε οτι ο πεζόδρομος ήταν άδειος κινήθηκε ανάμεσα μας με εμφανώς επιθετική διάθεση επιδεικνύοντας με το χέρι του την τσέπη του.

Πρόκειται για άτομο που συμμετείχε και στο προκλητικό κατέβασμα του πανό που είχε αναρτηθεί στην πλατεία και έγραφε στα αραβικά 'ΜΑΦΙΟΖΟΙ- ΒΙΑΣΤΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ'. 

https://athens.indymedia.org/post/1596818/ 

Συντρόφισσες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License