Μια ιερόσυλη εκπομπή

ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 1431ΑΜ/ 97.3 ΣΤΑ FM/ www.1431am.org

Αυτή την εβδομάδα διανύουμε την ''μεγάλη εβδομάδα ή την εβδομάδα των παθών'' κατά τους χριστιανούς. Μέρες θρησκευτικής κατάνυξης και νηστείας εως την Κυριακή που θα γίνει η μεγάλη σφαγή και το ψήσιμο χιλιάδων ζώων για να γεμίσει η κοιλιά του χριστιανοελληνάρα. Έθιμα και παραδόσεις που γιορτάζονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα και που δεν έχουμε καμία όρεξη να συμμετέχουμε σε αυτό το πανηγυράκι. Γι' αυτό για να τους ''χαλάσουμε την σούπα'' ( μαγειρίτσα ) πραγματοποιούμε μια ιερόσυλη και αιρετική εκπομπή με μεγάλη απέχθεια για το Πάσχα, με αντιθρησκευτικά κείμενα και heavy metal μουσική.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

antistasi@espiv.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License