Από τον Νοέμβριο του 2018 πάνω από 450 πρόσφυγες εκ των οποίων 200 παιδιά φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο Galaxy του Πορτοχελίου. Μπορεί εκ πρώτης όψεως οι συνθήκες διαβίωσης να είναι καλύτερες απ ότι σε άλλα χοτ σποτ προσφύγων όμως η έλλειψη ιατρικής φροντίδας και μόρφωσης στα παιδιά τους οδήγησε μεταξύ άλλων να διαδηλώσουν ειρηνικά φωνάζοντας πως δεν περνούν καλά.Γνωρίζοντας πως ο χρόνος όλων μας είναι περιορισμένος, ο Ελευθεριακός χώρος Άργους προτείνει στους συντρόφους και σε όποιον άλλο έχει διάθεση, το καλοκαίρι να το περάσουμε μαζί τους, κατασκηνώνοντας στην παραλία μπρος από το ξενοδοχείο που τους φιλοξενεί και προσφέροντάς τους υπηρεσίας στον τομέα της υγείας και της εκπαίδευσης. Χρειαζόμαστε επομένως Γιατρούς και νοσηλευτές για να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις των προσφύγων καθώς και εκπαιδευτικούς κάθε ειδικότητας, κυρίως φιλόλογους για την εκμάθηση ελληνικών.Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στείλτε μήνυμα στο τηλέφωνο του Ελευθεριακού χώρου Άργους 6940077776, για ποιο διάστημα μπορείτε και τι μπορείτε να προσφέρετε στην υγεία ή στην εκπαίδευση μικρών και μεγάλων.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License