Ένταξη τεσσάρων νέων συλλογικοτήτων στην Αναρχική Ομοσπονδία

Καλωσορίζουμε τα νέα σχήματα στην αναρχική ομοσπονδία συνεχίζοντας μαζί τους να βαδίζουμε τον μακρύ δρόμο της αναρχικής επαναστατικής οργάνωσης στην προοπτική της επανάστασης και της αναρχίας.

Η Αναρχική Ομοσπονδία μετράει πλέον τέσσερις νέες συλλογικότητες, οι οποίες έχουν ξεκινήσει ήδη να παρακολουθούν τις διαδικασίες της:

- Ελευθεριακή Συλλογικότητα Καλλιθέας από την Αθήνα

- Ελευθεριακή συλλογικότητα Fiore Nero από Κορινθία

- Αυτοοργάνωση Αναρχικών Κομμουνιστών Αργολίδας

- Αναρχική Συλλογικότητα Pueblo από τη Θεσσαλονίκη

Καλωσορίζουμε τα νέα σχήματα στην αναρχική ομοσπονδία συνεχίζοντας μαζί τους να βαδίζουμε τον μακρύ δρόμο της αναρχικής επαναστατικής οργάνωσης στην προοπτική της επανάστασης και της αναρχίας. Η Αναρχική ομοσπονδία θα προχωρήσει στις απαραίτητες δομικές τροποποιήσεις κυρίως σε επίπεδο περιφερειών που προκύπτουν ως αναγκαιότητα και δυνατότητα μετά την ένταξη των νέων ομάδων. Συνεχίζουμε να καλούμε αναρχικές συλλογικότητες που συμφωνούν με τις θέσεις και τις πρακτικές της Α.Ο. να πλαισιώσουν την οργάνωσή μας καθώς και μεμονωμένα άτομα να πλαισιώσουν τις περιφέρειες της Α.Ο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License